Skip to content

Christina Larsson: M-ryhmä II

Posted in Ajankohtaista

Christina Larsson: M-ryhmä II. Word Audio Publishing 2020. Luettu e-kirjana. Kirja saatu kustantajalta.
Kenelle: Helppoon, nopealukuiseen dekkarinälkään.

Ensimmäinen osa trilogiaa arvioituna täällä.

Nora Feller ei jätä vielä uutta työpaikkaansa M-ryhmää, vaikka ryhmän toimintatavat arveluttavat ja äidillä on kotona Katrineholmissa hätä.

Toisessa osassa Christina Larssonin trilogiaa paljastuu entistä syvemmin, kuka M-ryhmän jäsenistä ohjailee muita, mutta hänenkin motiivinsa jää pimentoon. Tässä osassa selvitetään Louise Brobacken julmaa murhaa, jossa on osin ritualistisia piirteitä.

Kun tapausta aletaan selvittää, paljastuu juonittelua ja väärinkäytöksiä.

Nora Fellerin elämässä on muutakin painetta: äiti voi yhtä huonommin ja entisen kollegan Ulrikin yhteydenotot ja suorastaan vainoharhainen käytös luovat epämukavaa tunnelmaa.

Onko joku halunnut Ulrikin, Noran ja ex-miesystävä Kristianin pois tutkimasta tiettyä tapausta? Sitä Nora pohtii selvittäessään ryhmänsä kanssa Louise Brobackenin murhaa.

Edellisen kirjan kuuntelin äänikirjana ja kuten kerroin, se oli hyvin miellyttävää. Tämän toisen ahmaisin reilussa päivässä. Juoni on paikoin epäuskottava, mutta jos sen ei anna häiritä, voin suositella kakkososaa jonon jatkoksi.

Mietin ainoastaan, miten kirjailija saa kurottua kaiken yhteen kolmannessa osassa. Siinä on arvatenkin tulossa vielä yksi rikos selvitettäväksi. Sitten pitäisi selvittää miksi M-ryhmä oikeasti on olemassa, mikä on kaikkien sen jäsenten syy olla ryhmässä ja miksi joku vainoaa Katrineholmin poliisin jäseniä. Minne väkivaltainen ex-poikaystävä Kristian on kadonnut ja miksi Ulrik on niin kiinnostunut Noran äidistä?

Lue myös:
Christina Larsson: M-ryhmä I
Kaikki kirjat vuonna 2020
Näitä kirjoja odotan keväälle 2020

Seuraa, tykkää ja jaa Sivusuhteita!
error

One Comment

  1. Kiitos bloggauksesta! Tämä kirjan on minunkin lukulistallani. Joskin pääsen vasta ensi viikolla sen pariin, kun se ilmestyy äänikirjana…

    1.2.2020
    |Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivusuhteita Instagramissa
Seuraa minua
Jaa Facebookissa