Skip to content

Millainen ihminen oikein ostaa seksiä?

Posted in Parhaat kirjat

Kuka kulkee taskussaan 250 euroa ja antaa sen espoolaiselle nelikymppiselle rouvalle vastineeksi tunnin seksipalveluista?

Espoolainen seksityöläinen Tiia Forsström kertoo keväällä ilmestyneessä kirjassaan Ammattirakastaja (Like, 2019), että seksin ostaja ei ole peräkammarin poika, ei outo hiippari eikä edes mulkku liikemies, vaikka tällaisista myyttisistä hahmoista puhutaan monissa porukoissa aivan totena.

Seksipalveluja ostaa useimmiten mies, mutta ei aina.

“Todellisuudessa asiakkaita yhdistää kaksi asiaa: he ostavat seksipalveluja ja he ovat yksilöitä”, Forsström kirjoittaa.

Lisäksi he usein jännittävät ensimmäistä tapaamista niin paljon, että kompastelevat jalkoihinsa ja tiputtavat lompakkonsa.

Mitä ammattirakastaja tekee

En ole koskaan ostanut enkä myynyt seksiä. Minun on uskominen Tiia Forsströmiä, vaikka minusta alunperin oli uskomatonta, että hänellä on tietämystä tästä asiasta: seksin myymisestä ja sen ostajista.

Viime joulukuussa hätkähdin, kun kuulin sivukorvalla, että Sexpon puheenjohtaja Tiia Forsström myy seksiä kotonaan.

Varmaan jokin virhe, ajattelin.

Voiko tunnettu tietokirjailija, Setan entinen puheenjohtaja ja uskontotieteilijä myydä seksipalveluita – ei tietenkään voi. Seksiä myyvät vapaaehtoisestijotkut muut: sugar girlit hunningolla, joku saadakseen huumeita ja joo, ehkä muutama hyperseksuaalinen seksimaanikko. En oikeasti tuhlannut tälle kovin paljoa aikaa. Ei niin ei.

Keväällä julkaistiin sitten Forsströmin kirja Ammattirakastaja. Sen kannessa minua neljä vuotta vanhempi Forsström poseeraa kiiltävällä lakanalla korkeissa koroissa. Hän tuota, näyttää hekumalliselta.

Kirjasta kirjoitettiin muun muassa nämä lehtijutut:

Tiia Forsström on espoolainen perheenäiti, joka myy seksiä omassa makuuhuoneessaan: “Olen tavallinen keski-ikäinen espoolaishuora” (Mtv 23.5.)

Tiia Forsström myy seksipalveluja ja on unelmatyössään: ”Tunnen kylmiä väreitä, kun asiakas uskaltautuu olemaan oma itsensä” (Yle 23.5.)

”Haluaisin kokeilla seksin myymistä”, ehdotti Tiia miehelleen kotisohvalla – nyt espoolainen kolmen lapsen äiti tietää, mikä suomalaisten seksielämässä mättää (Iltalehti 23.5.)

Tässä upotus Tiia Forsströmin instagramista.

Forsström kertoo ammatistaan lämmöllä ja ylpeänä. Asiakkaistaan myös.

Asiakkaat voivat olla cp-vammaisia, fitness-malleja, kuvankauniita, poliitikkoja, lääkäreitä, upseereja, kantasuomalaisia, maahanmuuttajia tai turisteja.

“Aistien talon pihaan on kaarrettu kalliilla katumaasturilla, vanhalla polkupyörällä, harrikalla ja työnantajan pakettiautolla. Osa asiakkaista on kävellyt lähimmältä juna-asemalta, moni on tullut taksilla ja yksi on saanut kyydin isältään”.

Hyvännäköisiä ja hyviä sängyssä

Forsström kuvailee miesten seksihaluja ja -taitoja yksityiskohtaisesti ja lempeästi. Käy selväksi, että osa haluaa kokeilla kaikkea mitä seksin saralla on konsaan keksitty, osa haluaa velttoa penistään haukuttavan ja sitten osa haluaa jutella.

Osa asiakkaista on valtavan hyvän näköisiä ja hyviä sängyssä. Forsström kertoo muutamasta tällaisesta, että seksi on ollut niin hyvää, että on tehnyt itse mieli maksaa. Mutta koska hänellä on tarkka ammattietiikka, hän ei ole koskaan sanonut yhdellekään asiakkaalleen, että tämä on vallan erityinen asiakas.

Hehkutettujen asiakkaiden lisäksi espoolaisessa omakotitalossa on toisinaan käynyt sellaisiakin asiakkaita, joita Forsström ei koskaan halua ottaa vastaan toista kertaa. Syyksi tähän löytyy esimerkiksi “tylsyys” eli se, että Forsström ei pidä miestä seksuaalisesti haluttavana, pikemminkin päinvastoin. Mies ei välttämättä katso silmiin, kommunikoi mitenkään eikä viesti edes kropallaan tilanteesta Forsströmin tuntemin tavoin.

Jälkikäteen voi tulla viesti, että miehellä oli elämänsä parasta seksiä, mutta uutta tapaamista ei tule, ellei Forsströmistä tunnu siltä.

Ei ole minun asiani, mutta minun kävi ohikiitävän hetken sääliksi ihmistä, joka tarjoaisi 250 euroa seksistä naiselle, joka ei ota sitä vastaan, koska rahan omistaja on tylsä. No, hyväntekeväisyydestähän ei ollut kyse.

Tiia Forsström: Ammattirakastaja
Tiia Forsström kertoo omakohtaisessa tietokirjassaan, millaisia ihmisiä seksin ostajat ovat.

Forsström käyttää paljon aikaa sen kuvaamiseen, että seksityö on tavallaan työ muiden joukossa. Siitä maksetaan verot, tehdään eri motiiveista, ollaan palveluammatissa ja siitä jäädään eläkkeelle. Se on hänen mukaansa arkista ja luonnollista.

Forsströmin kolme lasta tietävät, mitä äiti tekee työkseen. Yksi heistä kysyi, onko äiti yhdynnässä asiakkaidensa kanssa. Forsström vastasi, että kyllä. Asia oli sillä selvä.

Kenelle suosittelen kirjaa? Hänelle, joka on kiinnostunut vapaaehtoisen seksityöläisen arjesta ja ajatuksista.

Luettu: Tiia Forsström: Ammattirakastaja, Like 2019.

Seuraa, tykkää ja jaa Sivusuhteita!
error

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sivusuhteita Instagramissa
Seuraa minua
Jaa Facebookissa